Cu cat ne apropiem mai tare de Mobile World Congress 2017, putem observa din ce in ce mai multe imagini cu noile telefoane care ar trebui sa fie prezentate abia in cadrul evenimentului. Ultima “scurgere” de informatii este in cazul lui Huawei P10.

Vorbim despre o imagine randarizata, in care Huawei P10 are marginile telefonului curbate, facandu-l sa semene foarte mult cu fratele sau mai mic, P9. Dupa cum se poate vedea, modelul vine pe culoarea gri, avand de aceasta data un buton fizic pentru functia Home. Spre deosebire de Huawei P9, senzorul de amprenta nu este situate pe spatele telefonului, insa se speculeaza ca va fi incorporate in butonul de Home.

Conform zvonurilor, Huawei P10 ar trebui sa beneficieze de un display de 5.5” in cazul versiunii standard, in timp ce P10 Plus ar putea avea un display curbat. In ceea ce priveste componentele interne, P10 foloseste un procesor quad-core Kirin 960, dezvoltat de Huawei, tactat la o frecventa de 2.3 GHz si va avea Android 7.0 instalat. Telefonul ar putea veni in multiple variante, se vorbeste despre o combinatie de 4GB memorie RAM cu 32 sau 64 GB memorie fizica si o variant cu 6GB RAM si 128 GB memorie fizica.

Dupa cum am fost obisnuiti, P10 va pastra camera duala, cu senzori care se presupun a avea 20, respectiv 12MP. Camera frontala ar putea fii de 8MP, dar si o capacitate a bateriei de aproximativ 3100mAH.

Bineinteles, datele nu au fost confirmate oficial, insa mai avem doar cateva zile pana la conferinta de presa Huawei din cadrul MWC 2017, unde Huawei P10 va fi lansat.

Avem asteptari mari de la Huawei, care in ultima perioada a oferit demonstratii in “forta” in ceea ce priveste perfectiunea terminalelor mobile si ne asteptam ca P10 sa nu faca exceptie de la regula.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentAu aparut imagini cu LG G6, alaturi de LG G5
Articolul următorTop 5 aplicatii pentru copii
GG – good game sau good geek, ambele i se potrivesc manusa lui Radu. Este intr-o continua fuga dupa nou, iar pentru el mixul perfect pe un smartphone ar fi o combinatie intre Android si iOS. Cand nu testeaza noile device-uri de pe piata, il gasesti mesterind la masina sau implicat in actiuni de voluntariat.