Un nou dispozitiv din seria A, Samsung Galaxy A9 PRO este in curs de dezvoltare. Acesta a intrat in India pentru testare si are codul SM-A9100.

Chiar daca unele specificatii nu au fost inca dezvaluite, se confirma faptul ca smartphone-ul va avea memorie 4GB RAM,  camera foto principala de 16MP iar cea secundara va fi de 8MP. Dimensiunea ecranului se pare ca va fi de 6 inch si va fi protejat de sticla de ultima generatie Corning Gorilla Glass 4 atat fata ecranului cat si spatele acestuia.

Va rula pe un procesot octa core cu nuclee Cortex-A72 la 1,8 GHz si Cortex A-53 la 1,2 GHz.

Spatiul de stocare va fi de 32GB cu posibilitate de extindere printr-un card de memorie microsd pana la 128 GB. Nici senzorul de amprenta nu va fi neglijat, aceasta fiind deja o obtiune prezenta la terminalele lansate in ultima perioada.

Cel mai probabil lansarea fa avea loc in trimestrul al doilea al acestui an, si va rula pe sistemul android 6.0 Marshmallow.

 

Sursa: www.gsmarena.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentReview Vector Luna
Articolul următorLG G5 va avea un display activ.
Cand vorbim despre activitati outdoor, Adriana este prezenta. Si nu fara un gadget la indemana. Fie ca vorbim despre ski, ciclism, drumetii pe munte sau chiar un weekend relaxant la cabana, mereu va avea cu ea camera video pornita si o boxa bluetooth cu care sa anime atmosfera.