Conform ultimelor informatii, au aparut in premiera imagini cu noul Samsung Galaxy Folder 2, terminal care promite o lansare iminenta. In imagini, dispozitivul apare in varianta de culoare gold.

Daca pana acum nu erau sperante prea mari pentru variantele de smartphone-uri Android cu clapeta, iata ca Samsung pregateste un nou astfel de terminal din aceasta mesa. Certificarea TEENA arata ca Samsung Galaxy Folder 2 este foarte aproape de lansare.

In ceea ce priveste specificatiile noului dispozitiv, acesta va fi alimentat la un chipset quad-core Snapdragon 425 tactat la 1,4 GHz si un display touchscreen de 3,8 inch cu rezolutia de 480 x 800 pixeli. Memoria RAM va fi de 2 GB iar spatiul de stocare va fi de 16 GB, care va putea fi extins cu ajutorul unui card de memorie microSD.

Camera foto principala va fi de 8 MP, cea secundara de 5 MP, iar capacitatea acumulatorului va fi de 1950 mAh. Va avea dimensiunile 122 x 60.2 x 15.5 mm cu o greutate de 155g si va rula pe ultima versiune de Android 6 Marshmallow.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook