Siguranta, estetica si confortul sunt trei criterii de care tinem cont in alegerea unei masini. Aceleasi criterii la care adaugam si simtul practic sunt importante si in selectarea accesoriilor auto.

Iata o lista cu ceea ce se poarta anul acesta in materie de accesorii auto.

Incarcatorul auto microUSB permite incarcarea telefonului tau in timp ce esti in masina. Acesta foloseste priza de 12V a automobilului si este o solutie ideala pentru calatoriile lungi.

In functie de capacitatea bateriei, este recomandata utilizarea incarcatoarelor cu o anumita intensitate de incarcare. Cu cat intensitatea de incarcare este mai mare, cu atat acumulatorul telefonului se va incarca mai repede.

Suportul auto universal Forever CH-100  este un accesoriu de nelipsit din autoturismul oricarei persoane care calatoreste foarte mult. Datorita lui comunici comod in timp ce conduci sau poti sa folosesti navigatia direct de pe smartphone ori tableta.

Durabil, usor de utilizat, are o ventuza puternica care va permite sa fixati in siguranta dispozitivul pe parbriz. Lungime benzii este de 10cm, iar lungimea bratelor de prindere este de 5-8.5cm

Suportul auto Samsung V200 SABEG  este un accesoriu essential ce nu ar trebui sa lipseasca din autoturismul oricarei persoane care foloseste ca mijloc de transport masina.

Suporturile auto pot fi universale, compatibile cu diferite marimi de terminale sau strict dedicate unui singur model.

In cazul in care doriti sa folositi suportul auto pentru navigatie prin GPS va recomandam sa achizitionati si un incarcator auto pentru a avea acumulatorul tot timpul incarcat.

Suport auto Amis CM002 ventilatie magnetic black  este un suport universal pentru telefoane sau tablete usoare, extrem de simplu si sigur in utilizare. Suportul este negru/crom, are un design minimalist si se incadreaza perfect pe bordul oricarui tip de masina. Telefonul poate fi plasat in orice pozitie pe suportul magnetic, fiind foarte stabil.

Este compatibil cu orice telefon sau tableta usoara, are o rotire de 360 de grade si o prindere ferma de grila de ventilatie.

Incarcatorul auto Energizer DCA2BHBK3 permite incarcarea simultana a doua dispozitive in timp ce esti in masina. Acesta foloseste priza de 12V a automobilului si este o solutie ideala pentru calatoriile lungi.

Incarcatorul auto Nillkin MC015 wireless magnetic este compatibil cu dispozitive mobile Qi (care suporta incarcare inductiva / wireless / fara fir), indiferent de marca acestuia.
Puteti incarca dispozitivul mobil fara a mai fi necesara conectarea / deconectarea incarcatorului.  Are un design inovator si tehnologie avansata intr-un corp care combina incarcarea wireless cu un suport auto magnetic.
Magnetismul puternic nu permite caderea dispozitivului in timpul mersului datorita celor patru magneti pozitionati pe suprafata pad-ului.
Este compatibil cu peste 98 % dintre masinile existe pe piata, iar instalarea acestuia este facila si rapida.

Incarcatorul auto Hama Lightning  permite incarcarea dispozitivului tau Apple in timp ce esti in masina.  Acesta foloseste priza de 12V a automobilului si este o solutie ideala pentru calatoriile lungi.

Incarcatorul auto Xiaomi Roidmi 3S are doua porturi USB si vei putea incarca doua dispozitive in acelasi timp, cu o viteza maxima de 3.4 A. Mai mult, datorita functiei Bluetooth, incarcatorul se poate conecta la smartphone si poate reda muzica stocata in memoria sa, direct prin sistemul audio al masinii. Tot ce trebuie sa faci este sa setezi radio-ul pe frecventa 96.4.

Toate aceste accesorii vor oferi un plus de confort si siguranta calatoriilor tale. Pentru intrebari si observatii, nu ezita sa ne lasi un comentariu la finalul articolului.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook