Daca esti in cautarea unui cablu de alimentare USB din generatia C, tinem sa te anuntam ca acest nou accesoriu este unul bestial.

Nu mai trebuie sa fii atent care capat sa-l conectezi la telefon si care la calculator sau incarcator, deoarece este un cablu cu capetele de acelasi fel. Acest lucru ii permite sa genereze un transfer de date mai rapid si o incarcare a telefonului mult mai puternica.
Atentie insa nu toate cablurile USB din generatia C nu sunt construite la fel si nu toate detin proprietatile enumare mai sus. Inginerul Google, Benson Leung, care a ajutat la crearea terminalelor Google Pixel, a anuntat ca a primit sarcina din partea gigantului american sa identifice si sa scoata de pe piata produse contrafacute, care se gasesc deja pe Amazon.

Leung este si persoana care a creat site-ul ce le permite utilziatorilor sa identifice produsele neoriginale. El avertizeaza ca acestea pot cauza in timp si daune incarcatoarelor USB, calculatoarelor sau altor dispozitive la care sunt conectate.


Mai multe detalii puteti afla accesand linkul acesta.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook