In lupta pentru suprematie, din lumea aplicatilor dedicate mesajelor si partajarii fotografiilor, Instagram castiga tot mai mult teren. Iar acum adauga o noua caracteristica la sectiunea de mesaje directe si anume “Activity Status”.

Asa cum suntem obisnuiti sa verificam cand a fost activa ultima data o persoana pe WhatsApp, Telegram sau alte aplicati asemanatoare, acum putem face acelasi lucru si pe Instagram.  Optiunea poate fi gasita in sectiunea “Setari” si poate fi activata sau dezactivata. In cazul in care alegi sa fie dezactivata pentru a nu afisa ultima data cand ai fost activ, aceasta caracteristica functioneaza reciproc si astfel nu vei observa statusul prietenilor. Noul update este diponibil la versiunea v.29 pe care o poti gasi aici.

O alta caracteristica potentiala care probabil va fi disponibila in curand este obtiunea de cautare si inserare a GIF-urilor la sectiunea “Stories”.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentHTC promite selfie-uri superbe cu U11 EYEs
Articolul următorEssential Phone si dificultatile unui brand nou
„No, no! Well, not really. I mean, maybe...” Efervescent si indecis asemeni vinului roze, este clar de ce Alex nu se poate hotari intre Android si iOS. Debordeaza de energie, face review-urile cu maxima placere si din cand in cand il mai surprindem visand cu ochii deschisi la ce se intampla in Univers.