Anul acesta in luna mai, Facebook a anuntat ca va urma o schimbare a interfetei Messenger. Noul design va elimina unele comenzi rapide pe care utilizatorii nu le prea folosesc, si va pune accentul pe acele caracteristici care sunt folosite cel mai des. Dupa mai bine de patru luni de la anuntul facut, au aparut primele semne de schimbare a interfetei acestei aplicatii.

Un utilizator a publicat screenshot-uri cu noul design a aplicatiei Messenger. Potrivit relatarii acestuia, actualizarea a aparut ca urmare a modificarii serverului si nu prin update din Magazin Play.

Sursa: Android Police

Asa cum se observa din aceste capturi, in partea de jos sunt doar trei iconite: conversatii, contacte si explorare. In cea de-a treia categorie s-au mutat si alte caracteristici neesentiale, incluzand comenzile rapide si jocuri.

Au fost aduse modificari si la pagina de chat. Aceasta are o interfata mai curata si are in continuare pastrate comenzile de personalizare si simboluri simple de scurtaturi.

Desi nu exista mai multe capturi de ecran, suntem curiosi cum va arata noua interfata a Facebook Messenger dupa ce actualizarea va incepe sa fie lansata la o scara mai larga.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook