Apple a deschis drumul pentru noul update al software-ul cu noua versiune 10.0.2. Acesta versiune a fost creata in special pentru a rezolva anumite probleme cu noul tip de casti EarPods, care se conecteaza prin intermediul tehnologiei lightning. Terminalele “atinse” de aceasta plaga sunt: iPhone 7, noile iPad si iPod touch.

Amintim ca Apple a implementat aceasta noua tehnologie in mare parte pentru ca utilizatorii acestor modele sa foloseasca doar accesoriile dedicate si fabricate de catre compania mama.

Problema pe care o cauzau castile EarPods era pornirea spontana a lui Siri – aplicatie dedicata controlului vocal al telefonului si pentru ajutorarea persoanelor cu deficiente de vedere. De asemenea, castile actionau aleatoriu meniul PLAY, STOP, PAUZA, SKIP pentru melodiile in curs de rulare. Acest neajuns persista indiferent ca se utilizau castile lightning sau casti cu jack si adaptor lightning.

In acest update se mai rezolva si un bug care genera o eroare in aplicatia Photos si pe care o inchidea in mod neasteptat.

Pentru a beneficia de aceasta actualizare, trebuie sa accesati meniul Settings > General > Software Update. In functie de versiunea pe care o rulati, update-ul se va incadra intre 30-100 MB.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook