A doua versiune beta a sistemului de operare iOS 13 a ajuns cu o functie de mare ajutor, care te previne asupra subscriptiilor uitate si care te costa bani. De indata ce incerci sa stergi o aplicatie unde ai inregistrata o subscriptie (ex: Netflix, HBO, Spotify etc.), un mesaj de tip pop-up te va informa si intreba daca doresti sa continui dezinstalarea aplicatiei, cu posibilitate de anulare a subscriptiei.

Este recomandat sa pastrezi subscriptia daca o ai inregistrata si pe alte device-uri sau pe browser, cu atat mai mult daca o utilizezi. In mod contrar, butonul de “manageriaza subscriptia” te va ajuta s-o anulezi.

Mesajul de tip pop-up te informeaza si data la care subscriptia este setata sa se actualizeze automat, astfel incat sa stii cat timp o mai poti pastra pana s-o anulezi. De retinut ca aceasta functie iti permite ca dupa ce ai anulat subscriptia, serviciul respectiv se poate utiliza pana la sfarsitul perioadei active.

iOS 13 Beta 2 se poate descarca de aici.

Sursa foto: techradar.com; iphonehacks.com

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook