Apple aduce in atentia noastra noi actualizari software pentru toate dispozitivele acestora, care se preconizeaza ca ar fi lansate pe 25 octombrie.

Astfel, versiunile iOS 15.1, iPadOS 15.1, watchOS 8.1, tvOS 15.1 si macOS Monterey vor fi disponibile curand. Actualizarile sunt necesare in special pentru cele mai recente AirPod-uri lansate tot luna aceasta. Este vorba despre Apple AirPods 3 lansate oficial pe data de 18 octombrie, chiar aseara. In cadrul evenimentului, Apple a anuntat noi procesoare, laptop-uri MacBook Pro, un abonament nou la Apple Music si perechea de casti mentionata anterior.

Momentan nu se cunosc prea multe detalii legate de noile versiuni de la Apple, insa se asteapta ca iOS 15.1 sa aiba suport SharePlay. Astfel, versiunea iti permite sa urmaresti si sa asculti discutiile cu prietenii prin FaceTime de la distanta. In plus, se discuta despre suportul ProRes Video si despre capacitatea de a adauga documentele de vaccinare pentru COVID-19 in aplicatia Wallet.

Noile versiuni vor fi adaptate pe noile dispozitive chiar urmatoarea zi dupa lansare, pe 26 octombrie. Suntem nerabdatori sa vedem cum vor fi aceste versiuni!

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook