Mult ravnitul iPhone se va lansa in a zecea editie sub numele de iPhone 7, dar acesta va fi produs in trei marimi distincte, pentru trei categorii separate, dupa cum ne va sugera si denumirea: iPhone 7, iPhone 7 Plus si noutatea iPhone 7 Pro – un device care copiaza oarecum strategia Samsung cu device-urile Note, utilizate preponderent de catre oamenii de afaceri si de catre cei cu o agenda foarte ocupata.

Apple nu a renuntat inca la jack-ul de 3,5 mm, asa cum promitea acum un an, inca nu a implementat tehnologia cu portul unic pentru transmisie/receptie energie si date.

Din sursele foto deducem ca iPhone nu va incanta utilizatorii cu o camera duala, este posibil ca viitorii cumparatori sa nu se astepte la asa ceva avand in vedere recentul obicei al Apple de a ramane in urma inovatiilor tehnologice.

Sursele de putere vor fi distincte, pornind de la 1.960 mAh pentru iPhone 7, comparativ cu 1.715 mAh de la iPhone 6s. Sa speram ca pentru modelele mai mari se vor gasi solutii pentru gazduirea unor acumulatori mai mari, iar iPhone 7 Pro sa dea clasa concurentei din piata.

Modelele se vor califica pentru iOS 10, iar memoria interna cu care vor putea fi achizitionate este extinsa la 256 GB.

Toamna acestui an nu este foarte departe, iar pana atunci vom mai avea cu siguranta cateva elemente supriza in ceea ce priveste noul model Apple.

iphone-7-leaked-bastille

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook