Dupa ultimele zvonuri aparute pe site-ul Blomberg, iPhone 7 va implementa inovatii precum difuzoare stereo sau senzor de presiune amplasat in locul butonului central.

Pe langa noutatile tehnologice, se va adauga si o noua culoare, sub denumirea Space Black.

Butonul pentru revenirea la meniul principal va fi inlocuit cu un senzor de presiune in mai multe etape, suplimentat cu un feedback tactil prin vibratie.

Termenul de lansare estimat pentru lansare este peste aproximativ 1 luna, iar schimbarile planificate pentru acest model se anunta a fi majore. Motivatia acestei afirmatii se datoreaza vanzarilor tot mai slabe din ultima perioada.

Alt zvon confirma faptul ca va exista si o versiune “Plus”, care va cuprinde un setup cu doua camere. Acestea vor capta imagini separate si le va compune in una singura cu o claritate foarte buna.

Difuzoarele stereo vor fi prezente pentru prima data in istoria Apple, iar castile si difuzoarele compatibile vor comunica prin intermediul conexiunilor wireless sau prin portul lightning.

Cu siguranta inovatiile care vor fi prezente pe noua editie nu se vor limita la zvonurile prezente pana in acest moment si Apple ne va uimi din nou cu cele mai cool gadgeturi.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook