Mai multe informatii care au aparut de curand indica faptul ca Apple va renunta la portul propriu Lightning, in favoarea deja universalului USB Type-C. USB Type-C ar fi cel de-al treilea conector folosit de iPhone, dupa cel de 30 pini si cel Lightning.

Pana acum, iPhone a folosit intotdeauna un conector propriu, asta in conditiile incare toti ceilalti producatori de pe piata au preferat port-urile universale microUSB si apoi USB-Type-C. Ar fi astfel pentru prima data cand Apple ar folosi acelasi port ca si restul producatorilor.

Lansarea lui iPhone 8 va avea loc, ca de obicei, abia in septembrie, cand toata lumea asteapta ceva extraordinar, avand invedere ca anul acesta iPhone implineste 10 ani.

Pe langa inlocuirea mufei de incarcare, noul iPhone va aduce noutati si pe parteade constructie si functionalitate. Tot mai multe voci dau ca sigur faptul ca ecranul noului device va fi unul curbat, o premiera pentru iPhone. Display-ul va masura 5.8 inch, insa dimensiunile fizice ale telefonului vor fi pastrate aproape neschimbatae fata de iPhone 6 si 7.

Camera frontala de asemenea poate aduce o premiera, fiind prima camera pentru selfie capabila de capturi 3D.

Pe de alta parte, iPhone 8 va fi probabil cel mai scump iPhone lansat pana acum, cu un pret care va trece de 1000 de dolari.

Sursa:

9to5mac.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentCe poti face cu un telefon vechi?
Articolul următorSony a lansat proiectorul care transforma orice suprafata intr-un touchscreen
Sony Xperia XZ2 va ocupa mereu un loc in topul preferintelor lui Marius. Pasionat de Android, geek-ul de fata nu zaboveste cand vine vorba de avantajele sau dezavantajele unui terminal si le puncteaza prin experienta sa de connoisseur. Este o persoana activa, care in timpul liber se delecteaza la un meci amical de fotbal.