Urmatorul nou telefon de la Apple se numeste iPhone 9, succesorul lui iPhone SE din 2016, despre care s-a discutat intens si vehiculat la fel de mult si, in timp ce epidemia curenta adauga un nou strat de incertitudine, surse vehiculeaza ca acesta va fi lansat in 15 aprilie.

Cu toate ca acest model nu este unul flagship, iPhone 9 este pentru fanii Apple unul dintre cele mai asteptate telefoane din acest an, caci costurile mai reduse si design-ul emblematic il face sa fie extrem de atractiv. Cum povesteam aici despre el, este posibil sa aiba ultimul tip de procesor A13 Bionic, care este integrat in seria iPhone 11, cat si display 4.7 inchi si, avand doar o camera, ne asteptam sa fie senzorul de 12MP de pe ultima serie, care ofera modul intunecat pentru fotografii pe timp de noapte si stabilizare 4K pentru filmari.

Potrivit ultimelor informatii, compania a tinut o sedinta interna pentru a determina data de lansare, iar aceasta va fi pe 15 aprilie, urmand ca livrarile sa inceapa din 22 aprilie. Nu este confirmat daca Apple va tine un eveniment online de lansare sau doar o conferinta de presa pentru aceasta lansare.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook