Modelul nou iPhone SE este potrivit pentru cei care doresc aceleasi functii prezente pe iPhone 13, la un buget accesibil. Mai precis, iPhone SE vine echipat cu cel mai nou procesor, A15 bionic, conectivitate 5G si o autonomie imbunatatita a bateriei.

In ceea ce priveste design-ul si constructia sa, iPhone SE este asemanator cu cu un iPhone 8. Ecranul este de 4.7 inchi, cu rezolutie 1334 x 750px si o rata de refresh de 60Hz. Este dotat cu acelasi tip de sticla super rezistenta ca cea de pe iPhone 13.

In ceea ce priveste performanta, iPhone SE este puternic, ofera o rulare fluida a aplicatiilor si a jocurilor. Inregistreaza videoclipuri 4k si foloseste functiile iOS 15, precum captare, traduceri de text live sau fotografii live.

iPhone se 2022

Un alt atuu al acestui model este faptul ca pastreaza camera Wide de 12MP si aceeasi camera selfie de 7MP ca la modelul anterior SE, oferind o calitate foarte buna a imaginii. De asemenea, poti beneficia de stiluri fotografice prezente si pe iPhone 13, Deep Fusion, modul Portret si multe altele.

camera iPhone SE 2022

IPhone SE are un buton de pornire cu functie pentru citirea amprentei. De menționat ca nu detine si Face ID.

Noul model ofera o autonomie de pana la 2 ore de redare video in plus fata de modelul anterior. Smartphone-ul se poate incarca wireless, dar nu cu accesorii MagSafe.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook