Asadar, noul iPhone SE a fost anuntat oficial ieri , avand dotarile aproape identice cu ale lui iPhone 6S, intr-o carcasa de 5S.

Cel mai probabil, noul iPhone SE nu va beneficia de Force Touch, insa se pare ca va beneficia de 2GB RAM, aceeasi memorie pe care o are si iPhone 6S. Informatia a aparut in China, unde mai multi utilizatori au publicat rezultate ale testelor AnTuTu, in care se vedea ca SE este dotat cu 2GB RAM. Scorurile obtinute sunt, se pare, mai mari decat cele ale modelelor 6S si 6S Pus.

In ceea ce priveste senzorul Touch ID de pe iPhone SE, cei de la Apple au ales senzorul mai vechi si  mai lent pe care l-am intalnit la iPhone 6. Dupa cum stiti, iPhone 6S a beneficiat de o noua generatie de Touch ID, imbunatatita si mai rapida.

O alta modificare fata de iPhone 6S este camera frontala, care a revenit la 1.2MP cu f/2.4. Este de fapt camera de pe iPhone 5, iPhone 5S avand f/2.2, in timp ce 6S a trecut la rezolutia de 5MP.

iPhone SE va rula iOS 9.3 si va folosi aceeasi configuratie hardware ca si 6S: chipset Apple A9 cu procesor Twister dual-core de 1.84 GHz si procesor grafic PowerVR GT7600.

sursa: slashgear.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook