Apple are in plan actualizarea telefonului sau “entry level” de 4.7 inchi cu un procesor A14 Bionic de pe seria iPhone 12 in prima jumatate a anului viitor, conform unui raport al DigiTimes.

Raportul DigiTimes vine dupa ce Ming-Chi Kuo, un analist a raportat luna trecuta ca iPhone SE 3 va primi un procesor actualizat si modul 5G in prima jumatate a anului 2022. Kuo spune ca iPhone SE a fost unul dintre cele mai bine comercializate modele. Clientii cauta telefoane mai mici. Totodata acest nou terminal va “castiga” titlul de “Cel mai ieftin iPhone 5G” – spun specialisti, totodata sperand sa isi consolideze pozitia pe o piata competitiva.

iPhone SE a fost lansat initial in martie 2016 pentru a inlocui iPhone 5S lansat cu 3 ani mai devreme. Apple a actualizat iPhone SE pentru prima data in luna aprilie a anului curent cu procesori Bionic A13 de pe seria 11, aducand totodata un design nou, ecran mai mare si camere imbunatatite. Potrivid raporturilor iPhone SE 3 va avea mai putine modificari, plusul fiind doar procesorul si modulul de 5G.

iPhone SE este singurul model din gama actuala care are un buton Home + Touch ID, iar acest design va continua si cu urmatoarea serie. Apple intentioneaza abia in anul 2023 sa reproiecteze iPhone SE cu un design nou, ecran mai mare si camere foto mai performante.

Sursa poza principala: Zmedia

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook