Sistemul de operare are in mod aproape indiscutabil cele mai apreciate jocuri de pe mobil la momentul actual, acestea formand un rol atat de important pentru ecosistemul iPhone. Apple a decis ca jocurile sa aiba o categorie dedicata in magazinul App Store. Insa, putini stiu ca telefoanele iPhone au un joc secret pe care il poti accesa cu usurinta. Totusi, ce este surprinzator este ca jocul a fost creat de Google, compania rivala care a creat Android.

Cu siguranta nu ai stiut ca ai nevoie de aplicatia Google sa fie instalata pentru a descoperi acest joc. Insa, odata ce il vei folosi, vei da peste o surpriza care-ti va fi companionul ideal in pauzele tale, distractiv si care-ti va da mult chef de joaca. Din fericire, aplicatia Google este usor de instalat din App Store, iar noi te vom ghida in pasii de mai jos cum sa descoperi jocul secret.

  • Daca nu ai deja instalata aplicatia, deschide App Store si cauta Google in bara de cautare.
  • Dupa ce ai instalat aplicatia, cauta butonul de Tab-uri din dreapta jos.
  • Daca ai tab-uri deschise, ce ai de facut este sa le inchizi apasand iconita de cos si inchide toate tab-urile.
  • Acum ca ai eliberat pagina de tab-uri deschise, gliseaza de cateva ori pe ecran de jos in sus. La final, jocul va aparea pe ecran.
  • Ca sa controlezi mingea si mai ales daca esti cunoscator al acestui joc clasic, vei sti ca cele doua brate controleaza modul cum lovesti mingea.
  • Loveste cu mingea formele plutitoare din partea superioara a ecranului pentru a le distruge si castiga puncte. Pe masura ce progresezi, mai multe bumpere vor aparea, iar pe parcurs vei primi mai multe avantaje: inimile iti vor da vieti suplimentare si stelele o bila mai mare sau chiar o bila suplimentara.
  • Atunci cand iti pierzi toate vietile, poti apasa pe butonul de Start pentru a relua jocul.

Chiar daca te afli intr-o sala de asteptare sau ai ramas fara conexiune la Internet, ceea ce este foarte interesant la acest joc este ca este complet integrat in aplicatia Google si nu ruleaza pe vreun server. Sa deschizi si sa te joci jocul secret ascuns de Google in aplicatie este foarte simplu, doar intra in aplicatie si gliseaza in sus de cateva ori pentru a-l porni, iar de acum incolo vei avea atentia captata atata timp cat iti doresti sa-l petreci intr-un mod distractiv.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook