Noile flagshipuri Apple, disponibile acum si in Romania, fac furori. Si au si cu ce: cipul bionic A12 cu retea neuronala de ultima generatie (primul cip de 7 nanometri integrat vreodata intr-un smartphone), uluitoarele ecrane Super Retina, cu cea mai buna acuratete cromatica existenta la ora actuala pe piata telefoanelor smart, recunoastere faciala mai rapida, sunet stereo mai bogat, camera foto care surprinde cel mai mic detaliu, si, nu in ultimul rand, designul elegant caracteristic Apple imbogatit cu detalii subtile pentru un efect wow.

iPhone Xs are un design similar cu cel al iPhone X, dar include hardware imbunatatit: cipul bionic A12, ecranul OLED de 5.8 inci, camera frontala de 7 mega pixeli si camera principala dubla de 12 mega pixeli.

iPhone Xs Max are aceleasi dotari ca modelul Xs, doar ca beneficiaza de cel mai mare ecran disponibil vreodata la un iPhone (6.5 inci), precum si de cea mai mare baterie existenta vreodata in dotarea unui iPhone (3174 mAh).

Ambele modele au fost imbunatatite in privinta rezistentei la praf si umezeala, putand sa fie scufundate pana la 30 de minute sau la o adancime maxima de 2 metri fara aparitia defectiunilor. Aceasta caracteristica e superioara modelelor anterioare (iPhone 8 si iPhone X), dovedind ca Apple e de neoprit atunci cand vine vorba de progres tehnologic.

Sunt disponibile acum la precomanda in magazinul EuroGsm.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook