Oppo si subsidiara sa Iqoo au anuntat fiecare astazi la o conferinta in China cea mai rapida incarcare de pe piata denumita Super FlashCharge, de 125W respectiv 120W, o tehnologie care incarcarca smartphone-ul la o viteza aproape dubla fata de cea existenta de 65W vazuta acum pe cele mai rapide smartphone-uri.

Oppo au postat un singur clip teaser referitor la aceasta performanta, insa Iqoo au decis sa arate o demonstratie pe platforma Weibo. Videoclipul demonstreaza cum un smartphone cu o baterie de 4000 mAh se poate incarca in maxim 15 minute, in timp ce atinge capacitatea de 50% incarcat in doar 5 minute, apoi se incarca la 80% in doar 10 minute si la final in 15 minute atinge 100% incarcare completa.

Aceasta noua solutie de incarcare super rapida se va regasi pe telefoane incepand din luna august a acestui an. Daca tehnologia SuperFlash Charge 120W realizata de Iqoo va fi implementata pe un telefon de gaming, cea de la Oppo de 125W va fi mai intai intalnita pe smartphone-uri 5G clasice.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook