Castile Jabra sunt recunoscute pentru calitatea sunetului pe care il ofera, bass-ul puternic si confortul in utilizare, fiind punctele cheie. Dar ce ofera modelul de casti Jabra Elite 3 si pentru cine sunt potrivite?

In primul rand, castile Bluetooth Jabra Elite 3 sunt compacte, au o forma care se pliaza perfect pe ureche si vin echipate cu magneti in interior pentru o stabilitate sporita atunci cand te afli in miscare. Astfel, daca vrei sa te bucuri de muzica in timpul antrenamentelor tale in aer liber fara sa te gandesti ca o sa iti pice din urechi, atunci acest model este potrivit pentru tine.

De asemenea, castile Bluetooth Jabra Elite 3 au difuzoare de 6m, oferind un sunet clar si un bass puternic. Castile sunt perfecte pentru cei care prefera sa asculte, de exemplu, genul de muzica dubfix. In plus, sunetul mono iti permite sa asculti melodiile preferate doar cu o casca.

Castile Jabra Elite 3 au certificare IP55, deci sunt rezistente la stropi de ploaie. Astfel, cei care merg in drumetii se pot bucura de muzica favorita chiar si in conditiile nefavorabile ale vremei. Astfel vei fi ancorat in peisajele frumoase ale muntilor, in timp ce vei asculta un podcast sau o melodie favorita.

In ceea ce priveste autonomia, potrivit celor de la Jabra, castile au o autonomie mare de pana la 7 ore de ascultare neintrerupta si pana la 28 de ore cu carcasa, plus o incarcare rapida.

Prin intermediul aplicatiei Sound+, disponibila pe iOS si Android, iti poti personaliza sunetul asa cum doresti sau le poti conecta la Spotify sau la asistentul vocal Alexa.

Aceste casti sunt confortabile, usor de utilizat, cu sunet puternic si o autonomie mare a bateriei, toate acestea intr-un buget optim.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook