Dupa ce in urma cu cateva luni Samsung a semnat un parteneriat cu Epic Games prin care Fornite pentru Android a fost disponibil doar pentru dispozitivele Samsung Galaxy, se pare ca este foarte aproape de a semna un acord similar, de data asta pentru un joc Harry Potter. Este vorba despre un acord cu Niantic, compania care a dezvoltat celebrul joc Pokemon Go.

Lansarea noului joc Harry Potter ar urma sa aiba loc anul viitor, odata cu lansarea noului phablet Samsung, Galaxy Note 10. Samsung se pare ca va investi apoximativ 40 de milioane de dolari pentru dezvoltarea jocului care va fi disponibil exclusiv pe dispozitivele Samsung.

Interesant este ca cei de la Niantic au anuntat deja lansarea in 2019 a unui joc pe aceeasi tema: Harry Potter: Wizards Unite, insa nu se stie daca acest joc are vreo legatura directa cu jocul dezvoltat pentru Samsung.

Este de asteptat ca Samsung sa anunte aceasta colaborare la inceputul anului viitor, fie la CES 2019 in Las Vegas, fie la MWC in Barcelona, unde produscatorul coreean are deja programate conferinte de presa.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook