Xiaomi a anuntat ca pe 16 Iulie va avea loc lansarea noului flagship Mi5, smartphone care s-ar putea sa se comercializeze si in varianta Mi 5 Plus.
Compania a confirmat ca va participa la acest eveniment printr-o postare pe Weibo si a facut publica o imagine ce contine 2 initiale “PK”. Intriga la aceasta imagine este litera K care este compusa dintr-o parte laterala a unui smartphone, care cel mai probabil va fi Mi5. Invitatii care vor participa la aceste eveniment au confirmat ca va avea loc lansarea unui nou smartphone, insa in acest moment nu se stie daca va fi Mi5 sau alt device.
Speculatia ca aceasta lansare va fi a modelului Mi5 a aparut din cauza ca anul trecut pe data de 22 iulie a fost lansat ultimul model al companiei.
Ca si dotari tehnice se zvoneste ca terminalul mobil se va comercializa cu un display de 5,2 inch de tipul QHD cu o rezolutie de 1440×2560. Un display LCD pretejat de o sticla protectoare Corning Gorilla Glass 4, sub care se afla un procesor Snapdragon 810, o camera principala de 16 megapixeli si una secundara de 13. Bateria telefonului va avea o capacitate de 3000 mAh si cel mai probabil Mi5 va fi un flagship care va avea incorparat si un senzor de amprenta.
O alta sursa declara insa ca noul Mi5 va fi un pic mai mare si va veni cu un ecran de 5,7 inch tot qHD si cu rezolutia de 1440×2560, un procesor Snapdragon 820, o baterie de 3500 mAh si o camera principala de 23 MP, iar cea secundara de 12.
Tot ce ne ramane de facut este sa asteptam pana Joi pentru a vedea ce smartphone s-a pregatit gigantul Chinez sa lanseze.

 

Sursa: Gadgets.ndtv

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook