Desi noile iPhone-uri sunt la cateva luni distanta de lansarea oficiala, cateva zvonuri circula deja pe internet legate de specificatii. Tot in aceasta vreme se va lansa si noul sistem de operare, iOS 13.

Noul smartphone ce urmeaza sa fie lansat de Apple, iPhone 11, va veni intr-o varianta duo, ambele cu display OLED, varianta mai mica avand un ecran de 5.8” si cea mare un ecran de 6.5”. Din pacate, bretonul  sau notch-ul va exista in continuare, probabil similar in dimensiuni si design, cam ca cel de pe iPhone X.

Cu toate acestea, zvonurile precizeaza ca metoda de deblocare a telefonului prin Face ID este masiv imbunatatita pentru a oferi utilizatorului o experienta mult mai buna. De exemplu, iti va detecta fata chiar si la un unghi mult mai larg de captare, ba chiar va functiona de la distante mai scurte.

Mai mult de atat, pentru a pastra contrastul cu vechiul notch, noul iPhone XI va suferi cateva modificari, astfel ca o sa fie acoperit cu un strat mai subtire de sticla, in timp ce rama de otel inoxidabil va fi mai putin stralucitor pentru a fi in acord cu invelisul de sticla. De asemenea, si difuzorul stereo sufera modificari substantiale.

Legat de camera foto, stim ca iPhone-ul din 2019 detine trei camere pe partea din spate, camera principala, telephoto si cea pentru unghi larg de vizualizare, mai precis de 120 grade. Apple isi propune sa integreze un LED flash, care va fi mai luminous si va acoperi o arie mai mare pentru fotografii. De altfel, surse precizeaza ca se lucreaza pentru imbunatatirea functiei Smart HDR, lasand competitia cu mult in spate.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook