Se apropie lansarea modelului Iphone 6S, iar Apple a început să trimită invitații pentru data de 9 septembrie, cand va avea loc evenimentul de lansare.
Invitațiile se transmit prin intermediul celebrului Siri, care oferă deja răspunsuri despre eveniment.
În timp ce producătorul nu a dezvăluit ce se va întâmpla cu exactitate în această dată, noi ne așteptăm să apară măcar 2 noi smartphone-uri, Iphone 6S și Iphone 6S Plus. Totusi, s-ar putea să fie lansate 3 terminale, deoarece au apărut numeroase zvonuri despre o posibilă lansare și a modelului 6C.
Se speculează ca evenimentul va fi cel mai grandios de pana acum, deoarece va avea loc în San Francisco la Auditoriul Bill Graham, care este capabil să găzduiască aproximativ 7000 de persoane.
Versiunea finala a sistemului de operare iOS 9 se va lansa și ea odată cu apariția noilor modele, dar sperăm că acestea vor avea în dotare și noua tehnologie Force Touch.
Noile modele de telefoanevor avea camere foto/video mai performante, mai mult spațiu intern de stocare precum și posibilitatea alocării unei memorii auxiliare, alaturi de o baterie mai performantă. Toate acestea insă vor fi confirmate peste 2 saptamani, cand vom vedea noile îmbunătățiri.

 

Sursa: techradar.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook