Cei de la HTC se pregatesc sa lanseze modelul One E9+ si Desire 326G Dual SIM pe piata din India.
Modelul One E9+ Dual SIM este identic ca si dotari cu modelul E9+, exceptand faptul ca are 2 slot-uri SIM. Vine cu un display de 5,5 inch de tipul QHD, o camera de 20 MP, un procesor de generatie MediaTek Hellio X10, 3GB memorie RAM si 32GB spatiu de stocare, la care se poate adauga si o memorie auxiliara de tipul microSD si sistem audio difuzoare audio dual BoomSound ale celor de la DolbyAudio.

In momentul de fata se zvoneste ca se va comercializa pe piata la suma de 575$ si va fi disponibil in magazine incepand cu data de 4 iunie. Ca si game de culori vor fi Meteor Grey, Gold Sopia si Rose Gold.

HTC Desire 326G Dual SIM este un smartphone cu un pret de achizitie mai redus. Vine echipat cu un display de 4,5 inch ce are rezolutia de 854×480 pixeli. Procesorul este unul de tipul Spreadtrum SC7731G SoC cu frecventa de 1,2GHz si 4 nuclee. Telefonul va avea un acumulator de 2000 mAh, 1GB memorie RAM, 8GB spatiu de stocare cu posibilitatea de extindere a acesteia printr-un card microSD, camera principala de 8MP si secundara de 2MP. Pretul de vanzare al dispozitivului in jur de 150$ si se va comercializa in 2 variante de culore White Birch si Black Onyx.

 

Sursa: GSM Arena

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook