Gigantul coreean de telefonie mobila Samsung a prezentat oficial in 23 august 2017 la New York unul dintre cele mai asteptate terminale – Galaxy Note 8. Asa cum era de asteptat, phablet-ul are un ecran imens de 6,3 inchi si are inclus stylus-ul specific categoriei din care face parte.

In ceea ce priveste caracteristicile, Samsung Galaxy Note 8 vine cu ecran S-AMOLED de 6,3 inch QuadHD+, fiind un tip de display preluat de la terminalul Samsung Galaxy S8. Acumulatorul incorporat are capacitatea de 3300 mAh, care nu ar mai trebui sa prezinte probleme deoarece compania a schimbat procesul de verificare, fiind prezent si pe smartphone-ul Galaxy S8 PLUS fara a fi raportate probleme.

Camera principala de 12 MP vine cu doi senzori, unul cu deschiderea diafragmei f1.7, iar altul, f2.4. Camera secundara are rezolutia de 8 MP.

Phablet-ul Galaxy Note 8 vine cu procesor Snapdragon 835, memorie RAM 6GB si spatiu de stocare in variantele 64GB, 128 GB sau 256 GB, care se poate extinde cu ajutorul unui card de memorie microSD pana la 256 GB.

Samsung Galaxy Note 8 este disponibil la precomanda pe site-ul eurogsm.ro, livrarile urmand sa inceapa din 18 septembrie.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook