Mult asteptatul smartwatch al companiei Apple, iWatch, va intra in productie in luna noiembrie, conform cunoscutului analist Ming-Chi Kuo. In ultimul timp Mong a oferit informatii destul de corete despre produsele Apple ce urmau sa fie lansate.
Analistul de piata KGI Securities, a facut de asemenea o speculatie in legatura cu specificatiile viitorului “iWatch”. Astfel, se asteapta ca dispozitivul sa beneficieze de un display AMOLED, acoperit cu cu o pelicula de safir, rezistenta la apa, la standarde inalte si o noua componenta system-on-a chip.
Estimarile anterioare ale lui Kuo indicau intrarea in productia de masa in septembrie, insa analistul si-a revizuit declaratiile: “am devansat data la care iWatch va intra in productie pana la mijlocul/sfarsitul lunii noiembrie. De asemenea, am scazut si previziunea livrarilor de iWatch cu 40%, la 3 milioane de unitati.”
Noul ceas Apple este asteptat sa includa functii avansate de GPS, sa fie integrat cu noul iOS 8 si sa detina software-ul HealthKit. Zvonurile spun ca dispozitivul va fi anuntat in luna octombrie, fiind lansat pana la sarbatorile de iarna.

 

Sursa: 9to5mac.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook