League of Legends (LoL), celebrul joc multiplayer de tip MOBA dezvoltat si comercializat de catre Riot Games va aparea pe micile ecrane cu seria de animatie Arcane pe Netflix, potrivit unui anunt oficial, in toamna acestui an. Povestea se va concentra asupra a doi eroi iconici din cadrul jocului – Jinx si Vi, cu actiunea desfasurata in regiunea utopica Piltover si in districtul subteran oprimat Zaun, care va fi dezvoltata in parteneriat cu Fortiche Productions.

Din declaratiile directorului departamentului de productii originale Netflix, Dominique Bazay, reiese ca ”League of Legends este un fenomen mondial si ne bucura sa fim gazda primei serii televizate din acest univers, Arcane. Seria promite sa fie o aventura spectaculoasa vizual care-i va tine pe privitori cu sufletul la gura.” Asadar, fanii jocului se pot astepta la un fir narativ spectaculos creat pentru a oferi experiente cinematografice originale in care sunt sunt explorate lumile si campionii din League of Legends.

Cu aceasta ocazie, a aparut si un mic teaser de 19 secunde menit a dezvalui cateva puncte importante despre ce va include intriga animatiei, unde incepe cu lupta dintre Vi si Jinx, care sunt deja elemente familiare din universul League of Legends, si un al treilea caracter, care pare ca foloseste un skate pentru a se deplasa pe pereti, si inca un al patrulea caracter care se foloseste de puteri luminoase si de o arma misterioasa. In timp ce deja stiam dintr-un teaser anterior ca actiunea se va concentra asupra originii celor doi eroi, se pare ca aceste caractere noi ar putea fi parte din motivul pentru care Jinx si Vi devin inamici.

Arcane face parte din ultima serie de adaptare video adoptata de Netflix aflata in continua crestere. In februarie, platforma de streaming a lansat trailer-ul pentru Dota: Dragon’s Blood, fiind o serie animata inspirata din jocul online multiplayer DOTA 2 creat de Valve. Alta serii bazate pe jocuri video din sanul Netflix includ Castlevania, Resident Evil: Infinite Darkness, Cuphead si Assassin’s Creed.

Netflix, in acest moment, detine titlul de lider in servicii de divertisment online, avand aproximativ 208 milioane de abonati in peste 190 de tari, iar oferta lor include seriale, documentare si lungmetraje cu o foarte mare varietate de genuri si limbi, dintre care amintim un serial foarte la moda acum, New Amsterdam – lansat in perioada pandemiei sau filme celebre precum The Shawshank Redemption, Lista lui Schindler, The Godfather sau Fight Club.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook