Lenovo lanseaza o serie de noi telefoane ce vor fi disponibile in cursul acestui an. este vorba despre Phab 2, Phab 2 Plus si Phab 2 Pro. Acestea sunt phablet-uri cu o diagonala impresionant de mare, nu mai putin de 6.4 inchi. Cel mai spectaculos va fi Phab 2 Pro care va fi primul dispozitiv pentru publicul larg ce va implementa tehnologia Tango.

Ecranul va avea o rezolutie quad HD iar puterea de procesare este asigurata de un Qualcomm’s Snapdragon 652 (spre deosebire de Phab 2 si Phab 2 Plus ce vor folosi chipset MediaTek). Alte caracteristici includ 4 GB RAM, cititor de amprente, acumulator de 4000 mAh si o camera de 16 Mp.

Ceea ce face special Phab 2 Pro este aditia la camera de 16 Mp a unei camere speciale cu unchi larg si sistem de percepere a adancimii care face parte din proiectul Tango. Folosind aceste facilitati, Phab 2 Pro poate mapa spatiul fizic, urmari obiecte si proiecta efecte virtuale in spatiul real. Lenovo demonstreaza aceste beneficii printr-o serie de aplicatii ce includ jocuri de shooting pentru realitatea virtuala, o aplicatie de domino, precum si aplicatii educationale in parteneriat cu Muzeul de Stiinte ale Naturii din America.

Phab 2 Pro este asteptat sa porneasca de la un pret de 499$, iar Phab 2 Plus si Phab 2 vor fi 299$ respectiv 199$.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook