La scurt timp dupa ce a circulat zvonul ca s-ar putea sa nu mai existe o noua generatie de LG G Flex anul viitor, iata ca in aceste zile auzim ca LG lucreaza in prezent la un nou device cu ecran curbat, care va avea un aspect total diferit fata de modelele G Flex si G Flex 2.

Seria G Flex este singura serie existenta pe piata in acest moment care au in dotare un ecran curbat, iar LG este singurul producator care s-a implicat in aceasta tehnologie.
Evan Blass este fondatorul acestui zvon,prin care afirma ca LG lucreaza in acest moment la un nou dispozitiv cu ecran curbat care “este usor indoit in partea superioara a ecranului”. In momentul de fata nu sunt alte informatii legate de acest model, dar se pare ca va fi un telefon cu design asimetric, precum Samsung Galaxy Note Edge, cu diferenta ca ecranul curbat va fi in partea superioara a ecranului si nu pe marginea din dreapta.

Dupa ce  design-ul smartphone-urilor s-a plafonat in ultimii ani, iar modelele cu elemente asemanatoare sunt tot mai des intalnite, utilizatorii par sa fie cu adevarat interesati de ecranele curbate. Acest lucru se datoreaza in principal noului design pe care il ofera si nu neaparat pentru functiile speciale de care beneficiaza acestea.

Asteptam cu nerabdare alte informatii despre acest model si speram ca noul smartphone al celor de la LG sa fie cu lansat cat mai curand.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook