Producatorul  Sud-Coorean LG, a lansat in ianuarie 2016 modelele care vor inlocui seria L de smartphone-uri entry, de aceasta data seria K va imprumuta elemente de design de la modelele premium.

Primele modele lansate sunt LG K10 si LG K7 de 5,3″ respectiv 5″, seria urmand sa fie marita cu modelele K8, K5 si K4. Avand ca public tinta persoanele tinere, seria K are un design “glossy pebble” curbat si aduce noul 2.5D “Arc Glass” de la LG promitand un look mai scump decat sunt in realitate, promite producatorul coorean.

Smartphone-ul LG K10 LTE este cel mai performant din serie si este dotat cu un procesor Octa-core tatat la frecventa de 1.14GHz. Varianta de 16GB a telefonului este dotata cu 2GB de memorie RAM, aceasta putand varia intre 2GB/1.5GB si 1GB in functie de varianta. Punctul forte al telefonului fiind camerele foto de 13MP pentru cea principala respectiv 8MP pentru cea frontala.

Cel de-al doilea model lansat LG K7 este dotat cu un ecran de 5″ IPS cu o rezolutie de doar 480 x 854 pixeli doar 1GB sau 1.5GB de memorie RAM in functie de memoria de stocare de 16 sau 8GB. Camera foto este de 8MP pentru cea principala, respectiv 5MP pentru cea frontala. Ambele modele vin direct din cutie cu sistemul de operare Android 5.1 Lollipop.

LG Seria K

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook