Compania sud-coreeana a prezentat oficial azi, intr-un eveniment care a avut loc la Paris, o colectie speciala de boxe portabile care poarta semnatura celebrului atrist grafitti american, JonOne.

JonOne este recunoscut pentru lucrarile sale originale si pentru inovatiile aduce in domeniul grafitti, precum si pentru influenta pe care o are asupra acestei forme de arta. JonOne se bucra de o mare popularitate la nivel global, mai ales in Franta, tara unde s-a stabilit.

“Am colaborat foarte strans cu LG in toate etapele procesului de design si cred ca aceste boxe se incadreaza perfect in operele mele”, a declarat JonOne.

Noile boxe portabile de la LG folosesc tehnologia Bluetooth pentru a se conecta la dispozitivele mobile, oferind un sunet extrem de clar, dupa cum declara reprezentatntii LG. Pe langa sunetul de inalta calitate, boxele beneficiaza si de un design exceptional, unic, creat de JonOne special pentru acestea.

Deocamdata nu a fost dezvaluit pretul de vanzare al boxelor, acestea urmand sa fie disponibile in Franta si inalte tari europene incepand cu aceasta luna.

LG

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook