Cei de la LG tocmai ce au lansat in Seoul un device nou, LG F60, dotat cu conectivitate LTE. Este o versiune LTE a lui LG L Fino, cu camera mai slaba, de 5MP. Sistemul de operare este Android 4.4.2 KitKat, completat de functiile speciale LG, Knock Code si Gesture Shot.

Telefonul are un ecran IPS  de 4.5 inci, dar cu o rezolutie dezamagitoare de doar 207ppi. Procesorul quad-core de 1.2 GHz cu chipset Snapdragon si 1GB RAM, il fac sa functioneze fluent si fara lag-uri.

LG F60 este disponibil in doua variante, de 4GB si 8GB memorie, si, din pacate, nu avem inca informatii daca se poate extinde memoria sau nu.

Camera principala are 5 MP, iar cea secundara 1.3 MP.  LG aduce doua functii custom pentru camera: “Front camera light”, care ajuta la crearea de selfie-uri mai luminoase si “Touch & Shoot”, cu care puteti face poze rapid (cu tot cu focus), printr-o simpla atingere a display-ului.

Conectivitatea este de ultima generatie, cu 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.0 si A-GPS.

Noul LG F60 masoara 127.5 x 67.9 x 10.6mm si va fi disponibil in 2 culori: alb si negru.

Sursa: www.lgnewsroom.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentReview Asus Zenfone 5
Articolul următorLG va pune in vanzare primul smartwactch cu display rotund, LG G Watch R
Avatar
Precum orice pasionat de marketing, Ioana priveste cu alti ochi experienta utilizatorului, in special cand este vorba de un dispozitiv tech de ultima generatie. Ea pune pret pe simbioza dintre partea hardware si software a oricarui gadget care ii trece prin mana si isi va formula concluziile din aceasta prisma. Iar ca dovada, telefonul pe care il recomanda oricui utilizator de Android este Nexus 5.