Saptamana trecuta au aparut informatii potrivit carora LG ar lucra la o versiune mai mica a modelului flagship G4. Noul model se va numi G4 S si potrivit zvonurilor va avea un ecran de 5.2 inch, rezolutia de 1920 x 1080 si 423 ppi. Aceste informatii au aparut pe un site olandez in urma unor teste benchmark care au rulat pe noul LG G4 S. De asemenea sunt dezvaluite si alte specificatii ale telefonului.

Se pare ca numelede cod este LG-H735 si se va baza pe un chipset Qualcomm Snapdragon 615. Este vorba despre un chipset octa-core cu 8 nuclee Cortex-A53, tactate la 1.7 GHz si 1 GHz. Procesorul grafic este Adreno 405 iar memoria RAM va fi 2GB.

Pe spatele telefonului este de asteptat sa vedem o camera de 8 MP cu filmare 1080p. Camera va suporta autofocus, face detection sau HDR. Camera frontala va fi de 5 MP, de asemenea cu filmare 1080p.

In privinta memoriei de stocare, desi nu exista informatii clare, se pare ca G4S va avea 16 GB cu posibilitatea de extindere printr-un card microSD. In completare, telefonul va avea toate dotarile usuale, cum ar fi: Wi-Fi, Bluetooth,NFC su GPS.

LG G4 S este asteptat sa fie anuntat oficial in cateva saptamani,insa deocamdata nu se cunoastepretul acestuia.

 

 

Sursa: techtastic.nl

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook