Tranzitia celor de la LG spre segmentul premium a fost destul de lenta, inca acest lucru pare ca se va schimba odata cu lansarea de anul viitor a  noului model  LG G5.

In timp ce majoritatea flaghip-urilor din 2015 au fost construite din materiale premium, fiind acoperite de sticla sau metal, LG G4 a venit cu o carcasa din plastic. Chiar daca G4 a oferit optiuni de personalizare a carcasei, incluzand si o varianta cu spatele din piele, nu a fost un model care sa rivalizeze cu Galaxy S6 sau iPhone 6S.

Odata cu lansarea lui V10, LG a facut un pas catre carcasa metalica, modelul mentionat avand rama dintr-un otel inoxidabil numit “ Dura Guard”, scopul fiind acela de a proteja componentele interne in cazul unui impact.

Inacest context, conform ultimelor zvonuri, este tot mai clar ca in 2016 LG va face urmatorul pas, si anume o carcasa complet metalica. Acest lucru se va intampla cel mai probabil odatat cu lansarea noului flagship, LG G5 care este asteptat sa fie prezentat intr-o carcasa de tip unibody, oalta premiera pentru seria G. Este o miscare oarecum normala a celor de la LG, aceasta modificare fiind de asteptat sa aduca un plus flaghsip-ului sud-coreean,care pana acum a ramas in umbra celor de la Samsung, Apple sau HTC.

 

 

Sursa:

gforgames.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook