In curand vom avea parte de lansarea noului flagship de la LG numit G5. Cum ii sta bine unui adevarat flagship de an 2016, G5 are o carcasa de aluminiu, cel mai bun procesor de la Qualcomm, Android 6.0 Marshmallow, ecran UHD si doua inventii proprii in design ce il pot aduce pe podium.

Este vorba de un design modular in care se pot instala diferite module special facute pentru el.  La apasarea unui buton discret, partea de fund a telefonului se poate desprinde si modulul care include si bateria poate fi inlocuit. La acest nivel de flagship, G5 este singurul smartphone cu acumulator detasabil sisa recunoastem, intr-un mod ingenios care va va multumimi pana si unghiile, pana acum supuse la adevarate incercari!

Se pot insera diverse module, cum ar fi modul de procesare de sunet pe 32 bit LG Hi-Fi Plus DAC, design efectuat impreuna cu Bang & Olufsen sau modulul de baterie si control a camerei foto Cam Plus.

LG G5 are in plus trei camere. Spre deosebire de varul sau LG V10 pe care l-am studiat aici G5 are de asemenea trei camere, dar doua dintre ele se afla pe partea de spate. Daca la V10 era favorizat selfie-ul si puteam face poze de grup fara un selfie stick, la G5 putem avea parte de un peisaj cuprinzator cu ajutorul celei de-a doua camere. Avem o camera de 16-megapixeli f/1.8 pentru poze normale si una de 8-megapixeli f/2.4 avand unghi larg de captura pentru poze de grup si poze de peisaje.

Camera de 16 MP are un unghi de captura de 78 grade (mai mare decat cea a iPhone 6S care are doar 64) si capteaza mult mai bine in lumina scazuta, iar camera de 8 MP are o deschidere de camp de 135 grade ce este cea mai cuprinzatoare din toate smartphone-urile.

In plus, LG G5 are si o camera frontala de 8 MP f/2.0 pentru selfie.

Aceste schimbari ne duc cu gandul la tot mai evidenta apropiere intre smartphone si PC. Iata ca avem posibilitatea sa punem module cum schimbam placile de extensie PCI intr-un PC.

Cat priveste “raiul” camerelor foto, am vazut doua camere frontale la V10, apoi cele doua camere principale la G5. Urmeaza poate un smartphone cu patru camere, care sa fie cel mai bun si sa le stapaneasca pe toate.

 

Sursa: Mashable

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook