Nu de mult v-am anuntat ca LG va tine o prezentare in cadrul evenimentului Mobile World Congress la Barcelona unde am speculat ca producatorul Sud Coreean va lansa viitorul flagship.

De aceasta data, acest lucru este confirmat prin teaser-ul postat de LG pe contul oficial de Facebook unde prezinta una din noile functii ale smartphone-ului, si anume display-ul Always ON. Dupa ce au postat imaginea in care prezinta forma noului flagship si animatiile care vor fi prezente tot timpul pe ecran, sud coreeni au revenit cu un mesaj sugestiv: “Never go asleep while other do. LG G5, Always ON”.

Aceasta tehnologie a fost regasita pentru prima data pe Motorola Moto X, iar acuma se pare ca a captat din ce in ce mai multa atentie fiind o tehnologie care se pare ca va fi inclusa si pe viitorul Samsung Galaxy S7, gigantul  sud coreean inregistrand trademark-ul in 2 Februarie pe nume “Always On Display” prin intermediul caruia va realiza acest lucru.

Asteptam cu interes data de 21 Februarie cand cei doi mari producatori din Corea de Sud vor lansa noul lor flagship.

LG always ON LG always ON2

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentImagini cu noul Samsung Galaxy A9 PRO (2016)
Articolul următorHuawei a lansat Y6 Pro
When nothing goes right, call Cosmin! E calm si relaxat, are mereu raspunsurile pregatite si cateva glume ca sa-ti descreteasca fruntea. Ramane devotat Droidului si daca vrei sa ii starnesti interesul, pune-i in fata un device cu Android Oreo. Ai insa grija sa nu-i trezesti vechea pasiune privind display-urile albastre.