Daca majoritatea specificatiilor au fost zvonite deja, coreeni de la LG urmeaza sa vina la Mobile World Congress in Barcelona cu un feature surpriza: ecranul lui LG G8 ThinQ va include si un amplificator audio.

Stati linistiti, ecranul nu va tremura de la bass, dar cand este pus pe speaker va avea doua canale audio folosind difuzorul principal si partea superioara a ecranului folosind tehnologia Crystal Sound OLED. Pe langa asta G8 ThinQ va include suport pentru sunet surround emulat 7.1 DTS:X.

La partea de sunet, flagship-urile LG nu au dezamagit niciodata, incepand cu amplificator Hi-Fi vandut separat pentru G5, sau B&O in V30. Asa ca sunt convins ca nici de aceasta data nu ne vor dezamagi.

Restul specificatiilor cunoscute la G8 ThinQ sunt Chipsetul Snapdragon 855 pe 7nm, 6 sau 8 GB memorie RAM in functie de memoria de stocare de 128 sau 256 GB, camera duala cu unghi larg de 16MP si diafragma f/1.5 si duala 8MP pentru cea de selfie-uri.Alte functii care sunt confirmate pe LG G8 ThinQ ar fi 3D face unlock care are la baza un senzor ToF de la Infineon Tech si control prin gesturi fara atingere despre care inca nu stim multe.

Modelul urmeaza sa fie lansat pe data de 24 februarie in cadrul MWC si suntem nerabdatori sa-l putem testa cat de curand.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook