Compania LG a inceput in forta noul an. LG K7 si K10 au fost lansate la inceputul acestui an la CES, in timp ce LG K4, model entry-level, a fost lansat la inceputul acestei luni. Ne asteptam ca LG sa lanseze si alte terminale la expoziție MWC de saptamana viitoare, de la Barcelona.

Pe langa cele trei terminale deja lansate, LG si-a orientat resursele catre alte terminale care vor fi lansate cat de curand. LG G5 este acum un pariu sigur, iar astazi, a anuntat un alt dispozitiv , LG Stylus 2, succesorul lui LG G4 Stylus.

Si daca credeti ca aici se termina lista noutatilor LG, va inselati. LG K8 este listat pe site-ul companie, in Ungaria.

Acesta dispune de un ecran IPS,cu rezolutie HD si pastreaza semnatura LG legata de butoanele de control de pe spatele telefonului. Este alimentat de la chipset MT6735, un procesor Cortex-A53, quad-core de 1.3 GHz, GPU Mali-T720MP1 si 1.5GB memorie RAM.
K8 are o camera principala de 8MP pe spate si una secundara de 5 MP. Dintre caracteristice sale mai enumeram conectivitatea LTE Cat.4, bateria de 2125 mAh. si faptul ca ruleaza Android 6.0 Marshmallow.

Cel mai probabil, K8 o sa fie prezent si pe standul celor de la LG la conferinta Mobile World Congress de luna aceasta din Barcelona.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook