In fata mea se afla cel mai recent model lansat de compania LG. V30 varianta cu ceva in PLUS, un terminal pe care multa lume il desconsidera, dar nu ar trebui. Sincer sa fiu, initial am fost si eu destul de sceptic, pentru ca interactiunea cu mai vechiul G6 mi-a lasat un oarecare gust amar datorita finisajelor care pareau a fi facute in graba.

Cu toate acestea, am lasat la o parte prejudecatile, am inserat o cartela SIM si am inceput sa ma joc cu telefonul. In primul rand vreau sa felicit compania producatoare, pentru ca a facut o treaba extraordinar de buna cu design-ul lui V30 Plus. Nu neaparat pentru ca a schimbat prea tare formula cu care ne-a obisnuit pana acum, insa finisajele si materialele folosite sunt de aceasta data, de cea mai buna calitate. Spatele telefonului este realizat in intregime din sticla care se imbina pe margini cu o rama metalica.

Surprizele placute nu se opresc aici, pentru ca pe marginea superioara am gasit o mufa jack, care beneficiaza de un controller audio digital – sau pe scurt DAC – personalizat care promite destul de multe iar pe marginea inferioara o mufa USB C cu incarcare rapida.

In concluzie, daca vrei sa-ti schimbi telefonul si ai un buget, ceva mai bunicel, musai sa vezi ce are V30 Plus de oferit. Daca esti un audiofil impatimit de fotografie, in cautarea unui smartphone discret si elegant, cu performante pe masura, sigur vei pune mana pe un V30 Plus.

Pret LG V30+

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook