Dupa ce au avut succes cu prima serie de smartwatch-uri LG Watch Urbane lansata la incaputul anului 2015, koreenii au anuntat oficial succesorul acestuia incluzand multe conectivitati inclusiv LTE 4G si suport pentru cartela nanoSIM.

Pe langa lookul luxos care il are prima generatie LG Watch Urbane 2 va venii cu mai multe bratari sport sau fashion dedicate tuturor doritorilor de smartwatch. De asemenea la capitolul hardware LG G Watch Urbane 2 are un ecran P-OLED de 1.38″ cu o densitate a pixelilor de 348 pixeli per inch, un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 400 ajutat de 768MB de memorie RAM si 4GB de memorie interna sufiecienta pentru toate aplicatiile de care ai nevoie.

Avand dimensiunile coroanei de 44.5 x 14.2mm LG G Watch Urbane 2 va fi disponibil in variantele Space Black, Opal Blue, Luxe White si Signature Brown toate fiind certificate IP67 pentru rezistenta la praf si apa.

Sursa: pocket-lint

https://www.youtube.com/watch?v=FdRymDRtPJA

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentPepsi va lansa in curand un smartphone sub brand propriu
Articolul următorReview iPhone 6S Plus
When nothing goes right, call Cosmin! E calm si relaxat, are mereu raspunsurile pregatite si cateva glume ca sa-ti descreteasca fruntea. Ramane devotat Droidului si daca vrei sa ii starnesti interesul, pune-i in fata un device cu Android Oreo. Ai insa grija sa nu-i trezesti vechea pasiune privind display-urile albastre.