LG tenteaza din nou cu telefoanele din seria X (numita dupa seria de filme X-Men) si ne arata doua telefoane destul de aproape ca si denumire si usor de confundat: X Mach si respectiv X Max.

LG X Mach este un performer in ceea ce priveste viteza de conexiune LTE, asa cum sugereaza si numele. LTE Cat. 9 3CA este ceea ce-l face special, acel “CA” inseamna “Carrier Aggregation” si dupa cum banuiti este o functie dependenta de operatorul de telefonie mobila si care ar putea oferi viteze de descarcare de pana la 410Mbps.

Telefonul este dual-SIM si are un ecran de 5.5″ IPS Quantum in rezolutie QHD (1,440 x 2,560px). Spatele este usor curbat pentru o mai buna fixare in palma dar ecranul este plat. X Mach promite o performanta remarcabila a camerei de 12.3 MP in lumina scazuta cu pixeli de 1.55µm (cam ca Nexus 6P). Performanta de procesare va fi asigurata de un hexa-core la 1.8GHz si 3GB de RAM. O bateria de 3,000mAh si un cititor de amprente sunt de acum normalitate.

LG X Max este cel de-al doilea telefon care, desi poate fi confundat la nume, este conceput mai mult pentru utilizare media, cu un ecran de 6” dar numai Full HD.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook