Echipa site-ului www.iphone-store.ro a reusit sa obtina cateva informatii pretioase despre lansarea iPhone 6 si a publicat primele poze cu o macheta a telefonului.

Cu ajutorul catorva informatii venite din partea unui angajat roman al seviciului de relatii cu publicul Apple, site-ul confirma zvonurile care spuneau ca iPhone 6 va fi lansat in toamna acestui an.  Acesta sustine ca toti angajatii au fost anuntati ca nu isi vor putea lua zile de concediu in luna septembrie deoarece firma se asteapta la un flux mare de apeluri din partea clientilor.

Site-ul sustine ca Apple comunica producatorilor de accesorii dimensiunile telefoanelor inainte ca acestea sa fie lansate oficial pentru a produce din timp accesorii compatibile. Chiar mai mult, acestia au primit si o macheta de iPhone 6. Cel mai probabil macheta nu va fi foarte departe de adevar (cel putin la dimensiuni). Iata cum va arata telefonul :

Iphone 6 macheta dummy 1

 

Iphone 6 macheta dummy 2

 

Iata si o comparatie cu iPhone 5 :

 

Iphone 6 macheta dummy 3

Sursa: www.iphone-store.ro

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

2 Comentarii

  1. Ce bine ar fi sa fie butoanele de volum ca-n poze (ca la modelul 3gs), mi se pareau o porcarie cele rotunde de la 4 si 5, si sunt neplacute la apasat.

Comments are closed.