Suita de aplicatii de baza ale Android-ului beneficiaza de update-uri in mod regulat care sunt independente de update-urile majore ale sistemului de operare. In unele cazuri, unele functionalitati sunt sterse fara a fi notificat in prealabil, iar acest lucru este valabil si pentru magazinul Google Play Store, care de acum inainte nu va mai notifica utilizatorul atunci cand updateaza aplicatiile telefonului.

In ultima vreme, unii utilizatori au confirmat lipsa notificarilor de update din Play Store, iar aceste vesti sunt in crestere pe mai multi forum-uri de specialitate. Acest comportament care se credea initial un bug s-a dovedit de fapt a fi o functionalitate si nu un bug, potrivit unui reprezentant Google. Functionalitatea a inceput sa se raspandeasca odata cu versiunea 17.4 si va deveni stabila in zilele care urmeaza.

Utilizatorii care vor vrea de acum sa verifice statusul update-urilor in Play Store vor trebui acum sa navigheze in sectiunea “Aplicatiile si jocurile mele” si sa verifice manual update-urile. Acestea fie spuse, Google nu te va mai notifica dupa ce aplicatiile sunt updatate cu succes.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook