Lansarea celor doua telefoane OnePlus din 14 mai este aproape, iar cu cat ne apropiem mai mult de aceasta data cu atat mai multe informatii legate de specificatii sunt dezvaluite. Detalii ce privesc camera si display-ul sunt deja cunoscute si acum aflam mai multe despre memorie.

Se zvoneste ca OnePlus 7 si OnePlus 7 Pro vor veni in doua variante de stocare: 128GB si 256GB. Varianta mai performanta, 7 Pro, va detine 8GB RAM, in timp ce cealalta doar 6GB; cu toate acestea, va exista si a treia varianta, un 7 Pro echipat cu 12GB RAM si 256GB stocare. Ambele modele vor fi echipate cu un procesor Snapdragon 855.

Versiunea standard va avea un ecran FHD+ de 6.4 inchi, acumulator de 3700 mAh, 20W incarcare rapida, pe cand versiunea Pro un ecran QHD+ de 6.7 inchi cu o rata de refresh a imaginii de 90Hz, acumulator de 4000 mAh si 30W incarcare rapida, ceea ce ne face sa credem ca poate primi eticheta de telefon de gaming, ce atrage atentia si unei alte categorii de utilizatori.

Zvonurile indica faptul ca varianta standard include o camera duala pe spate: 48MP + 5MP, pe cand varianta superioara vine intr-o configuratie cu 48MP + 16MP + 5MP cu apertura f/2.0. O varianta 5G a versiunii 7 Pro este asteptata, specificatiile ramanand aceleasi. Ambele smartphone-uri vor veni in mai multe variante de culoare: blue, grey si brown.

Sursa: phoneradar.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook