Huawei incepe seria marilor lansari din acest sezon cu un ceas super inteligent, si anume Watch GT 2. Acesta este primul smartwatch Huawei care integreaza un display all-in-one, cu ecran din sticla 3D. Cu ce vine in plus fata de predecesorul sau Huawei Watch GT?

Performanta superioara a bateriei

Daca primul Huawei Watch GT a fost apreciat pentru capacitatea bateriei, iata ca fratele sau mai nou se descurca chiar mai bine. Acesta integreaza chipset-ul Huawei Kirin A1, cu unitate de procesare Bluetooth avansata, unitate de procesare audio super puternica, plus o unitate separata de management al energiei.

Ce insemna super baterie? Inseamna o saptamana la nivel de utilizare mediu, cu monitorul de ritm cardiac pornit, notificarile pornite si ocazional apeluri si redare muzica, plus cateva sesiuni de sport, cat si cu modul de monitorizare a somnului. La o utilizare mai solicitanta, Huawei Watch GT 2 rezista pana la o saptamana, la o singura incarcare.

Ai nevoie ca modul GPS sa fie in permanenta pornit, pentru monitorizare constanta? Atunci te vei bucura de 30 de ore de energie in cazul seriei de 46 mm, si de 15 ore in cazul celei de 42 mm.

Un super look

Huawei pastreaza linia clasica a primei variante, dar pune accentul si mai mult pe stil. Watch GT 2 surprinde cu un ecran 3D tip AMOLED HD, cu rezolutie de 454×454 px, gama extinsa de culori si design ultra slim, superior ecranelor LCD de pana acum. Totul pentru a-ti oferi un contrast puternic si culori mai vii, intr-un stil modern, in pas cu cele mai noi tendinte in materie de design.

Imbunatatiri in modul sport

Iti place sa fii in forma si iti doresti un asistent personal discret, care sa te ajute cu analize precise ale activitatii tale, dar si cu sfaturi? Huawei Watch GT 2 promite sa-ti ofere o experienta super #smart. Este compatibil cu 8 sporturi in aer liber, printre care alergare, mers, alpinism, ciclism, inot, hiking si triathlon, dar si cu 7 sporturi in sala – cycling, inot in piscina, mers si alergare pe banda, fitness, bicicleta. Ce ti-ai putea dori mai mult?

Promotorul unui stil de viata sanatos

Problemele cardiace pot fi acum depistate din timp. Watch GT 2 notifica utilizatorul atunci cand ritmul cardiac depaseste 100bpm sau scade sub 50bpm mai mult de 10 minute, in timpul activitatilor clasice cotidiene. Informatiile pot fi consultate in aplicatiile Huawei Sports si Health App. In plus, este echipat cu tehnologie HUAWEI TruRelax™, ce te ajuta sa te relaxezi si sa elimini stresul. Vine si cu o alerta de sedentarism, dar si cu pedometru si monitorizare pentru calorii consumate.

Somn usor

Odihna este importanta. Vrei sa afli cat de bine dormi? Watch GT 2 se bazeaza pe tehnologia HUAWEI TruSleep™ 2.0 si monitorizeaza calitatea somnului, ritmul cardiac, calitatea respiratiei in timpul somnului si realizeaza o evaluare completa.

Astfel, Huawei ridica standardele in lumea smartwatch-urilor, promovand intens un stil de viata sanatos si activ.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook