Chiar daca suntem tentati sa spunem ca tehnologia s-a dezvoltat atat de mult incat putem beneficia de indeajuns spatiu si destul internet incat sa nu ne preocupam ca vom atinge limita acestor resurse prea curand, adevarul este ca unele smartphone-uri nu s-au dezvoltat indeajuns de mult pentru a nu ne crea probleme chiar atunci cand avem nevoie mai mare.

Pentru astfel de probleme solutia ar fi gasirea unor aplicatii mobile care sa nu necesite un spatiu mare de stocare si care sa nu rapeasca prea mult din datele mobile lunare. Facebook Messenger Lite este una din aplicatile pe care vi le recomandam pentru astfel de probleme, in cazul in care sunteti si vreti sa ramaneti conectati la retelele sociale.

Messenger Lite a aparut pentru prima data in USA si in Anglia, iar in momentul de fata aplicatia se gaseste in orice tara. Pentru utilizatorii de iPhone, vestea proasta este ca aceasta aplicatie este disponibila doar pentru Android si se poate descarca doar direct din Magazinul Google Play Store.

Procesul de logare este acelasi ca si la Facebook Messenger, se pot vizualiza persoanele active si ultimele conversatii, insa, nu vei mai intalni toate optiunile celeilalte aplicatii. Vei putea trimite mesaje si emoticoane la fel cum o faceai si inainte, insa optiunea pentru call-uri sau pentru video call-uri va lipsi, tocmai pentru a salva spatiu, durata de viata a bateriei si chiar datele mobile. Nici functia de Day Story nu o vei regasi din aceleasi motive enumerate mai sus.

Daca spatiul si datele mobile nu iti sunt prieteni si iti provoaca uneori neplaceri, ai putea sa optezi pentru aceasta varianta de messenger chat la fel de friendly ca si varianta initiala de la Facebook.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook