Primul telefon pliabil de la Xiaomi si-ar putea face aparitia in 2021, desi este de multa vreme vehiculat si asteptat de lansare. Pasind pe urmele celor de la Samsung si Huawei, noul telefon pliabil se va numi Xiaomi Mi Mix 4 Pro Max si, spre deosebire de majoritatea producatorilor care apeleaza la Samsung pentru furnizarea ecranelor pliabile, de data aceasta Xiaomi a ales o alta companie, care este tot din China.

Un bine-cunoscut vanzator de pronosticuri – Digital Chat Station vehicula ca cei de la Xiaomi vor lansa trei smartphone-uri pliabile anul acesta, cu design similar vazut la Huawei Mate X si Samsung Galaxy Z Fold. Modelul de fata urmeaza traditia telefoanelor pliabile Xiaomi, ultimul model Mi Mix 3 avand mecanismul de pliere “tip sina”, cu camera de selfie descoperita. Specificatiile acestuia ar include un ecran cu diagonala de 8”, cu rata de refresh de 90 sau 120Hz, iar la exterior va avea un al doilea ecran cu diagonala de 6.38”. Display-ul va fi furnizat China Star (CSOT).

Pe partea de camera foto, aceasta ar include un senzor mare cu diafragma 1/1.28” IMX700y, impreuna cu o lentila periscopica cu zoom optic 10x. De asemenea, telefonul va mai include si o baterie generoasa cu incarcare rapida.

Sursa: gizchina.com/

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook