O solutie eficienta de curatenie in casa ta, fara a depune mult efort, este un aspirator robot. Acest gadget poate aspira si spala bine suprafetele, indepartand petele chiar si in zonele cu acces mai greu. Unul dintre modele preferate de clienti este Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro. In cele ce urmeaza o sa va prezentam avantajele pe care le ofera si ce functii inteligente incorporeaza.

Curatare eficienta a multiplelor suprafete

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro utilizeaza un model in forma de Y pentru a sterge eficient parchetul sau gresia, indepartand petele dure. Se poate folosi ca aspirator si ulterior ca mop sau ambele simultan. In comparatie cu alte aspiratoare robot, Xiami Mi Robot Vacuum Mop Pro controleaza automat cantitatea de apa pe care o consuma in timpul folosirii mopului. Astfel, parchetul este protejat si spalat uniform.

Aspiratorul se va orienta foarte bine si intr-o casa mare, cu multe obiecte la vedere. Mi Robot Vacuum Mop Pro este dotat cu senzor de masurare distanta cu laser (LDS – Laser Distance Sensor) si scaner 360 de grade, oferindu-i o directie foarte buna in jurul obstacolelor. Asigura curatenia perfecta in casa si rareori lasa un loc necuratat, posibil in situatia in care compartimentul de gunoi este plin.

Conectare rapida la smartphone

Prin intermediul aplicatiei Mi Home de la Xiaomi (compatibila cu Google Assistant si Alexa), aspiratorul se conecteaza simplu la orice model de smartphone. Aplicatia ofera o varietate de personalizari si setari. De exemplu, puteti alege o curatare ulterioara doar a unei zone sau puteti seta doar o aspirare in casa (fara mop).

De la prima utilizare, Mi Robot Vacuum Mop Pro va scana toata casa si ulterior din aplicatie, puteti seta pereti virtuali sau zone interzise pentru a bloca locurile in care nu doriti sa ajunga aspiratorul.

conectare smartphone

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro nu ocupa mult spatiu de depozitare, insa este recomandat sa lasati cel putin 0,5 m pe fiecare parte a statiei de incarcare. In momentul in care aspiratorul se intoarce pentru reincarcare, se poate lovi de obiectele din jur daca sunt foarte apropiate.

Putere mai mare de aspirare

In ceea ce priveste puterea de aspirare, Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro are pana la 2100Pa la un nivel de zgomot mai scazut. In plus, apiratorul vine echipat cu un mod de curatare silentios, fiind potrivit pentru cei care au animale de companie. Mi Robot are o autonomie de 110 minute per ciclu, fiind suficienta pentru spatiile medii. Dupa finalizarea curateniei, robotul se va intoare singur la statia de incarcare si o sa fie gata de actiune.

Apiratorul robot curata eficient suprafetele si mentine curatenia in toata casa. Cu ajutorul acestui gadget economisesti timp si te poti concentra asupra unor activitati mult mai importante.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook